Gezondheidsscan

Voorkomen is beter dan genezen

We worden namelijk niet van het ene op het andere moment ziek, daar gaat een proces aan vooraf. Ons lichaam geeft al vroegtijdig signalen af als er ergens in het lichaam iets niet goed gaat en we uit balans dreigen te raken. Veel mensen zijn zich niet bewust van deze signalen: ze worden niet opgemerkt of genegeerd. Toch zijn deze vroegtijdige signalen het begin van het ziekteproces. Hoe eerder je deze signalen opmerkt, hoe eerder je kunt ingrijpen in het proces.

Uitgebreide intake
Misschien ben je benieuwd naar de gezondheid van je lichaam of misschien loop je al jarenlang met klachten. Behandelingen bij een dokter of in het ziekenhuis hebben wel even geholpen, maar het probleem is nooit echt verholpen en je weet niet wat de oorzaak is. Bij onze eerste ontmoeting vindt een intakegesprek plaats om je hulpvraag te bespreken. Naast deze intake gebruiken we moderne apparatuur en onze kennis en ervaring .

De scan werkt op basis van de beoordeling van de energiestroom van de meridianen. De scans analyseren.

Praktijk Jolanda van Niftrik maakt gebruik van moderne scanapparatuur. Ze analyseren je energiehuishouding, stressbelasting en biologische leeftijd en geven inzichten in voeding, tekort of overschot aan stoffen, afvalstoffen en mogelijke voedsel intolerantie. Ook bewuste en onbewuste emoties worden in kaart gebracht. We maken gebruik van meerdere testsystemen met unieke kwaliteiten. Zo ontstaat een breed beeld en wordt informatie binnen de verschillende systemen uitgediept en ontvang je een unieke en persoonlijke uitkomst voor een behandelplan op maat.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30  jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.