GezondheidsScans

Voorkomen is beter dan genezen

We worden niet van het ene op het andere moment ziek. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Ons lichaam geeft al vroegtijdig signalen af als er ergens in het lichaam iets niet goed gaat en ons lichaam uit balans dreigt te raken. Veel mensen zijn zich niet bewust van deze vroegtijdige signalen. De seintjes van het lichaam worden niet opgemerkt of genegeerd: ‘het gaat wel weer over’. Toch zijn deze vroegtijdige signalen het begin van het ziekteproces. En hoe eerder je deze signalen opmerkt, hoe eerder je kunt ingrijpen in het ziekteproces. De GezondheidsScans vindt vroegtijdige ziekteprocessen, maar ook onderliggende oorzaken van klachten.

Elke behandeling begint met een uitgebreide intake

Misschien loop je al jarenlang met klachten. Waarschijnlijk heb je doctoren gezien, misschien zelfs behandelingen in het ziekenhuis gehad. En misschien hebben sommige ingrepen wel even geholpen. Maar nooit is je probleem echt verholpen en belangrijker: je weet niet wat de oorzaak is van je klachten. Of je bent benieuwd naar de gezondheid van je lichaam, is het tijd om contact te leggen met Jolanda van Niftrik Healthcare. Bij onze eerste ontmoeting vindt er een intakegesprek plaats. Naast deze uitgebreide intake (anamnese) gebruiken we ook moderne (diagnostische) apparatuur, onze kennis en ervaringen om te achterhalen waarom je klachten hebt dan wel ziek bent geworden. Ons doel: voorkomen is beter dan genezen. We geven je graag een gedegen advies. Voeding is daarbij ook belangrijk.

Eerste consult
GezondheidsScans Jolanda van Niftrik heeft de modernste scan apparatuur in haar praktijk.
Een scan die laat zien waar je klachten vandaan komen .
Deze scan analyseert je energiehuishouding, stressbelasting en biologische leeftijd.
Deze scan geeft inzichten in voeding, stofjes tekort, teveel. Ook worden alle emoties , bewust en onbewust in kaart gebracht. Middels de allernieuwste methodes kunnen we ook behandelen. Logisch is het dan ook dat een eerste consult tijd nodig heeft. Je wilt immers alles goed in kaart brengen.

Kortom een alles omvattende methode! Met de allernieuwste scan apparatuur uit Rusland, Amerika en Brazilië.

Erkende beroepsverenigingen
Ik ben aangesloten bij erkende beroepsverenigingen:   L.V.N.G. , CAT. Deze verenigingen  waarborgen  mijn kwaliteit en deskundigheid. Consulten en behandelingen worden meestal geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed en vallen onder de alternatieve – complementaire zorg. Een groot voordeel is dat het op deze manier buiten het eigen risico van € 385,- valt.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 25 jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.