Je emotioneel DNA : loop jij vaak tegen dezelfde thema’s aan of steeds weer tegen dezelfde blokkades?

Een emotioneel DNA bestaat niet. Toch kunnen wij als mens onze gevoelens duidelijk omschrijven. Vanuit de orthomoleculaire geneeswijze weten wij dat gevoelens gekoppeld zijn aan onze biochemie. Onze biochemie stuurt onze gezondheid aan. In de geneeskunde worden ziekteprocessen steeds beter in kaart gebracht. Piere Capel beschrijft dit mooi in zijn boek ; emotioneel DNA.

Inmiddels weten we dat o.a. yoga, wandelen, mediteren een positieve invloed hebben op onze gezondheid.

Bruce Lipton; biologie van de overtuiging.

Ook dr. Bruce Lipton , Ph.D celbioloog en oud docent aan de medische faculteit Universiteit Wisconsin en onderzoeker aan de Stanford University of Medicine is een prominent en wereldwijd vertegenwoordiger van deze nieuwe “biologie”.  Professor Lipton toont aan dat overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Zijn uiterst hoopvolle bevindingen worden beschouwd als een van de grote doorbraken in de nieuwe wetenschap. Het lijkt erop dat we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen dat we gezonde overtuigingen kunnen scheppen. Daarmee hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven.

Spagyriek en blauwdruk : 

Wij als mens krijgen bij de geboorte een blauwdruk mee. Een blauwdruk dat ben JIJ. Jij met al je persoonlijke kenmerken, talenten, kwaliteiten en valkuilen. Je zou het als een soort kompas kunnen benoemen, je levenspad. Natuurlijk ben jezelf de stuurman en bepaal jezelf de route.

Wat zo bijzonder maakt is dat je je blauwdruk kan ontrafelen. Als je deze puzzel kunt leggen, verkrijg je jouw emotioneel DNA.  Je krijgt een antwoord waarom je tegen bepaalde thema’s aanloopt. Volgens dr Bruce Lipton zijn wij geen slachtoffer van onze genen, maar ons welbevinden wordt beïnvloed door onze gedachten, emoties en overtuigingen.

In de homeopathie kun je menstypes bepalen. Dit kun je met een ingenieus reken model berekenen. Aan de hand van dit rekenmodel, de hulpvraag kun je berekenen waarom je altijd in dezelfde valkuil stapt.

Bijvoorbeeld:

Je kan geen ‘Nee’ zeggen omdat je in het verleden fikse trauma’s hebt gehad. Je bent dan bang voor verlies, dus zeg je geen ‘Nee’. Als je dit boven water kunt toveren kun je letterlijk jezelf helen.

Ik kan je hiermee helpen. Het is fascinerend wat er uit deze berekening kan komen. Natuurlijk zal het ook zaken bevestigen, dingen die je al weet. Maar het geeft ook een emotioneel “DNA inzicht ” waarom gedraag jij je zo en daarom voel jij je zo.

Wil jij  inzicht in jezelf?

Wil jij (weer) bewuste keuzes maken?

Wil jij weer kunnen afstemmen op jezelf?

Dan is dit een methode die thuis hoort in mijn vakgebied.

Deze berekening maak ik bij een ieder die voor de eerste keer komt. Je blauwdruk is uniek, en geeft veel inzichten. Dit samen met de metingen geeft mooie handvatten.

                                                                                      Geloof niet alles wat je denkt. ( Eckhart Tolle)

Op naar oplossingen!

Als holistisch therapeut (sinds 1989) weet ik dat fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel alles met elkaar verbonden is. Belemmeringen kunnen ook voortkomen uit emotionele blokkades, onverwerkte trauma’s, beperkende gedragspatronen en overtuigingen.

Wil jij je emotionele blauwdruk door mij laten uitrekenen? 

Ga jij voor een holistische aanpak waarbij jij op alle fronten aan de slag kunt ? Fysiek, mentaal, emotioneel en zo nodig ook spiritueel?

Online:

Dit kan als online consult.  

Lees de online pagina goed door.

Praktijk: 

Je DNA profiel gebruik ik ook graag als tool in de praktijk! Het voorwerk wat door Jolanda verricht wordt, reken je vooraf af in mijn webshop.

Jolanda berekent n.a.v. je metingen je profiel. In de praktijk krijg je uitleg van je profiel . ( maak hiervoor een praktijk consult afspraak )

Er wordt een remedie gemaakt op basis van je profiel. Deze remedie is inclusief  , d.w.z. deze heb je al in de webshop afgerekend.

Deze remedie bestaat uit ; homeopathie of spagyriek, in de vorm van een roller waar etherische oliën inzit. Deze roller gebruik je op acupunctuurpunten.