Kosten en vergoedingen

Elke zorgverzekeraar heeft zijn eigen spelregels qua vergoedingen. Vindt u het belangrijk om te weten wat u vergoedt krijgt, informeer dan zelf even bij uw zorgverzekeraar.

Codes die vergoedt worden door zorg verzekeraars waar ik mee werk:

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.

Overige natuurgeneeskunde 24005

Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van de overige genoemde behandelvormen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code. De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT/ LVNG -competentieprofiel.

Kinesiologie 24002

De kinesiologie baseert zich op onderzoek naar de biomechanica, de anatomie en de fysiologie om de motoriek van het menselijk lichaam te evalueren: hoe het lichaam beweegt, functioneert en presteert, en om bij mensen bij wie beweging, functionering en prestatie haperen deze zo veel mogelijk te herstellen.

Als je dit belangrijk vindt, vraag het even goed na. Fijn is het dat gezondheid voor een ieder heel belangrijk is. En laten we onze gezondheid in eigen hand nemen , door de zorgverzekeraar niet te laten bepalen wat ik met mijn gezondheid moet doen.

Binnen mijn praktijk wordt gewerkt met de allernieuwste apparatuur en inzichten. Consulten vergen tijd om zaken goed op een rijtje te zetten. We willen immers kwaliteit leveren.

Consulten ; er zijn verschillende type consulten. Lees onderstaande uitleg goed door en plan dan zelf uw afspraak in.
Komt u voor de eerste keer
? Kies dan : Allereerste consult.

Eerste consult:  tijdsduur 80 minuten  (vooraf  20  minuten administratie  en nadien nog 20 minuten om het dossier bij te werken ),  kosten € 125

2. Meting/ of metingen  met diverse allernieuwste scan  apparatuur , evt. kinesiologie , VAS polsdiagnostiek
3. Indien er nog tijd over is : uitleg van de meetresultaten en advies op maat. ( als alle tijd opgeslokt wordt door een intake en diverse metingen moeten we een vervolg afspraak maken )

4. Voorafgaand aan het consult heb ik je intake formulier al bekeken, administratief verwerkt.  Nadien worden evt.  korte vragen gratis beantwoord. Dit doe ik per inspreek module Whatsapp, of per mail.

Vervolgconsult/ meet consult : 60 minuten (vooraf  en nadien nog 10 minuten , als u weg bent om uw dossier bij te werken). Kosten € 90
Een complete vervolg meting met diverse apparatuur. Uitleg v.d. meting en vervolgplan van aanpak.
Tijdsduur 60 min en 20  minuten dossiertijd vooraf en nadien  als je weg gaat.

Behandelingen: ( dit kan laser, fotonbehandeling, magneetveldtherapie, bioresonantie zijn)

Behandelafspraak lang  : 40 minuten behandeling . Kosten € 67.50

U krijgt een op maat gemaakte behandeling.

De consulten behandelingen kort, lang   lenen  zich qua tijdsbestek er niet voor om gemeten te worden ( dan kiest u voor meetconsult 1 uur)

Als de afspraak ingepland is, ontvangt u per mail een afspraak bevestiging.
Heb je  geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is je afspraak niet ingepland. Je dient nl een bevestigingsmail te ontvangen. Twee dagen voorafgaand aan het consult ontvang je  nogmaals een herinneringsmail en een sms.
Mocht u de afspraak willen wijzigen? U kunt via de annuleer knop in uw bevestigingsmail uw afspraak annuleren , en zelf weer een nieuwe afspraak inplannen.
Afspraken dienen minimaal 48 uur vooraf gewijzigd/ geannuleerd te zijn. Kom je zonder afmelding niet op de gemaakte afspraak, dan ben ik genoodzaakt om de kosten wel in rekening te brengen.

Consulten worden alleen per pin transactie voldaan.

Plant u een afspraak met uw I pad of mobiele telefoon ? Download dan mijn app; ga naar Google playstore/ Apple store en download de app Jolanda van Niftrik.

Bent u nog in een onderzoeksfase in een ziekenhuis of huisarts? Bel/ mail me eerst vooraf of u al een afspraak in kunt plannen.

Contact/maken van een afspraak/kosten

Om een afspraak te maken gaat u naar online afspraken maken. U plant zelf uw afspraak in.
Als u de afspraak gemaakt heeft dient u een bevestigingsmail in uw mailbox te ontvangen.
De kosten uw afspraak staan op de pagina online afspraken.

Naam en adresgegevens
Jolanda van Niftrik
Kraaijeven 4 B
5386 LH Geffen
Telefoon: 06-38 93 50 52 (voicemail staat aan tijdens behandelingen)
E-mail: praktijk@www.jolandavanniftrik.nl

Vragen? Plan een tel. afspraak in via mijn online agenda. Of stuur een e mail .

Met een warme groet,

Jolanda van Niftrik

Natuurgeneeskundig – kPNI- foton- EFT – orthomoleculair – Medische softlaser specialist

Vergoeding

U hebt geen verwijzing nodig van de huisarts.

Als therapeut voldoe ik aan de PLATO-norm en de laatste CPION-eisen.

Ik ben aangesloten bij de: 

RBCZ (overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert); en

CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten). Erkend als level 5 CAT-therapeut.

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Het ‘eigen risico’ geldt niet voor de aanvullende verzekering, maar voor het basispakket. Dat betekent dat u geen rekening hoeft te houden met het eigen risico als u bij mij een afspraak maakt.

U krijgt een deel van de kosten of alles vergoed (afhankelijk van uw zorgverzekering).
Kijk in uw polisvoorwaarden waar u recht op hebt of bel uw zorgverzekering.

In de Zorggids ben ik te vinden onder de noemer alternatieve zorg: natuurgeneeswijze.

AGB zorgverlenerscode: 90-023804
AGB praktijkcode: 90-(0)02652
KvK-nr: 17250681

Reg Nr CM 2737-10-12-18

Reg. Nr : 308187R

Reg. Nr : 10010940863

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 25 jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.