Tarieven

Jolanda van Niftrik werkt met de allernieuwste apparatuur en inzichten. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw vraag, zijn verschillende soorten consulten mogelijk.

Eerste consult
Het eerste consult bestaat uit meting(en) met moderne scanapparatuur en persoonlijk vervolgadvies op basis van de meetresultaten. Mogelijke korte vragen achteraf worden per mail of via WhatsApp beantwoord.

Tijdsduur: maximaal 90 minuten.
Kosten: €125

Kosten avondafspraak ; € 150

Vervolgconsult/meetconsult
Het vervolgconsult bestaat uit een volledige vervolgmeting met diverse apparatuur, uitleg van de metingen en een vervolgplan van aanpak.

Tijdsduur:  maximaal  1 uur.
Kosten: € 90.

Kosten avondafspraak ; €110

Behandelingen
Laserbehandeling, fotonenbehandeling, magneetveldtherapie, bioresonantie. Een behandeling is altijd op maat. Let op: een behandelconsult is geen meetconsult.
Meer informatie over behandelingen

Tijdsduur: 40 minuten
Kosten: €  59

Halvedagsessie
Totale en complete aanpak van je klacht in een halve dag.
Meer informatie over halvedagsessie

Tijdsduur: 3 uur
Kosten: € 270

Let op: je kunt in mijn praktijk enkel per PIN betalen.

Vergoedingen

Behandelingen bij praktijk Jolanda van Niftrik vallen onder alternatieve zorg. Vergoeding is mogelijk vanuit je aanvullende verzekering. Afhankelijk van je zorgverzekeraar krijg je een deel of de volledige kosten van een behandeling vergoed.

De gemaakte kosten kun je declareren bij je zorgverzekering. Praktijk Jolanda van Niftrik stuurt geen rechtstreekse factuur naar je zorgverzekering. Controleer daarom goed wat de voorwaarden voor vergoeding in jouw verzekeringspakket zijn. Informatie over deze vergoedingen vind je terug op je polis of op de website van CATcomplementair.

Jolanda is erkend therapeute, aangesloten bij CAT en RBCZ.

      aangesloten bij beroepsvereniging

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Meer informatie over mijn klachtenregeling: www.gatgeschillen.nl

Registratienummers:
CAT: CM 2737-10-12-18
RBCZ: 308187R

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30  jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.