Nieuwsbrieven pagina

Nieuwe meet apparatuur :
Goed nieuws! De praktijk heeft nieuwe scan apparatuur. M.b.v. deze scan apparatuur kunnen we nog meer meten. Ook biedt dit de mogelijkheid om via geluidsfrequenties thuis te behandelen. Helemaal super. Jolanda heeft hiervoor een contract afgesloten met de ontwikkelaars uit Brazilië. Voor de cliënt wordt dit aangeboden vanuit het consult ( geen extra kosten, Jolanda betaald hiervoor de kosten aan Brazilië. ).
Opleidingen;
Ik zit niet stil. Inmiddels heb ik mijn drogist diploma gehaald. Tevens heb ik de opleiding Gene Coach afgerond. Zie voor meer informatie ; op de website onder het kopje Gene Coach.
Tijdsduur consult + vragen: Het eerste consult ( tijdsduur 90 minuten ), vervolg/ meet  consulten zijn 60 minuten. Behandel consulten zijn 40 minuten. Korte vragen mag je altijd via app/ mail stellen. Inhoudelijke vragen stel die als je hier op consult bent. Kom op tijd ! Na jou afspraak volgt een volgende afspraak en ik wil graag een ieder zoveel mogelijk op tijd behandelen. Boek de juiste afspraak!. Vervolg meting is een meet afspraak, behandel afspraak is een behandel afspraak ( en geen meet afspraak ).

Kosten: Wat maakt dat deze vorm van natuurgeneeskunde wat duurder is?

De unieke manier van werken kost geld. Apparatuur  is erg kostbaar.  Om je een indicatie te geven; het laatste nieuwe scan apparaat kost € 35 000 . En zo staan er meerdere in mijn praktijk. Opleiding kost veel geld ( elk schooljaar kost zo ’n slordige € 3000 , en dan tellen we niet de benzine kosten, je aandacht en tijd voor de opleiding ( huiswerk )  en inkomsten derving omdat je niet werkt ). Daarbij opgeteld de lasers/ fotonen/ alle andere scan systemen,  maar ook je  onderhoudscontracten met de systemen omdat het elke keer weer ge update mag worden. Website onderhoud, je kosten aan verenigingen , verzekeringen enz.  Deze kosten moeten betaald worden uit je uur tarief .

Helaas blijkt de laatste 5 jaar dat fotonen therapie niet lonend is. Het is een geweldige therapie waar ik veel resultaat mee boek. Alleen de verhouding kosten en onderhoud  apparatuur en het verdienmodel staan helaas helemaal niet met elkaar in verhouding. Het consult is qua tijdsduur vaak te kort om mensen te behandelen. Vaak zijn er ook nog vele vragen. Hierin moet ik echt wat beter de zaak gaan aanpakken. Een laser consult duurt qua tijdsduur maximaal 40 minuten. Kosten zijn € 67.50 euro. Ik zou het heel fijn vinden als we conform tijd kunnen werken. Kortere consulten zijn helaas niet meer mogelijk.

Inhoud van het consult:

Dit kan heel divers zijn; van een zeer goed gesprek, tot een systemische opstelling , tot een goed advies, tot een meting, tot een behandeling.

Ik heb vele mogelijkheden in mijn gereedschapskoffer en ik reik je graag datgene aan , wat je nodig hebt. Consulten worden afgerekend op basis wat je ingeboekt hebt. Boek je een vervolg meting in dan ben je 1 uur hier en betaal je het uur tarief.

Openingstijden praktijk:

Voor cliënten ; 8.00 uur , laatste afspraak is rond 14.00 uur. Als de praktijk om 800 uur opstart betekent dit dat ik er om 6.30 uur ben. Dossiers doornemen, apps, mails beantwoorden. Als de laatste cliënt de deur uit is ; dossiers afsluiten, apps, mails enz.  Vrijdag na 12 uur, zaterdag en zondag is de praktijk gesloten.( mails , apps worden maandag beantwoord ).

Wanneer kan ik je niet meten / behandelen?

Bij een zwangerschapswens/ of zwanger zijn hanteren wij een hands off beleid. Prioriteit is nl het kindje. De metingen/ behandelingen zijn absoluut veilig maar voor een zwangerschap is het altijd fijner om niet te meten/ behandelen.

Bij een pacemaker kunnen we niet meten.

Bij bepaalde medicatie kunnen we niet meten/ behandelen. Gebruik je reguliere medicatie? Noteer dit goed op je anamnese formulier. Bij binnenkomst van dit formulier wordt hierop gecheckt.

Verzetten Afspraak:
Mocht je je afspraak willen verzetten, dan kun je dit doen door in de bevestigingsmail de afspraak annuleren, en vervolgens zelf een nieuwe afspraak inplannen.
Doe dit minimaal 48 uur voorafgaand aan de afspraak. Dit om een ander de ruimte te geven om een afspraak in te boeken.
Anders ontstaat er een ( nog ) langere wachtlijst, en tussendoor heb ik een gatenkaas in de agenda.
Mocht je binnen 48 uur de afspraak willen verzetten, doe dit dan met een geldige reden. Tuurlijk kan het voorkomen dat je ziek bent of dat er echt iets speelt, maar hou aub ook rekening met andere mensen in mijn praktijk. Iedereen die mij kent weet dat ik geen rekeningen stuur als je niet op komt dagen/ of te laat verzet.

Verhuizing;  Zowel privé als zakelijk gaan wij t.z.t. verhuizen naar Leiweg Geffen. Meer hierover volgt als onze woning verkocht is.

Met een warme groet, Jolanda van Niftrik

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *