Nieuwsbrieven pagina

Nieuwe meet apparatuur :
Goed nieuws! De praktijk heeft nieuwe scan apparatuur. M.b.v. deze scan apparatuur kunnen we nog meer meten. Ook biedt dit de mogelijkheid om via geluidsfrequenties thuis te behandelen. Helemaal super.
Opleidingen;
Ik zit niet stil. Inmiddels heb ik mijn drogist diploma gehaald. Tevens heb ik de opleiding Gene Coach afgerond. M.b.v. de nieuwste inzichten kunnen we extra stappen zetten. De website wordt nog aangepast. Meer omtrent dit onderwerp volgt nog.
Tijdsduur consult:
Ik heb de tijdsduur van consulten aangepast.
Elk type consult is qua tijd iets langer geworden. Voorbeeld het 50 minuten consult is 1 uur geworden. Dit was noodzaak om aan te passen. De behandeltijd is nu wat ruimer, zodat we voldoende tijd hebben om datgene te doen waarvoor je komt . Realiseer je dat ik voorafgaand aan het consult 10 minuten nodig heb om me voor te bereiden en na het consult ook nog 10 minuten nodig heb. Je bent 1 uur hier , maar consult tijd is eigenlijk 1 uur en 20 minuten. Dit betekent dat na ratio het tarief ook aangepast is

Bijna dagelijks heb ik ook telefonisch overleg met mijn netwerk over de problematiek van cliënten. .
1ste consult : tijdsduur 90 minuten (voorafgaand 20 minuten , nadien nog 10 minuten nodig ) ( € 125 )
Vervolgconsult ; tijdsduur 60 minuten ( voorafgaand 10 minuten , nadien 10 minuten nodig) ( € 90 )
Behandelconsult 45 minuten ( foton/laser /overige ) ( € 67.50)
Behandelconsulten van een ½ uur komen te vervallen. Indien we het echt in een ½ uur redden, maakt Jolanda een vervolg afspraak voor een ½ uur. Uit de praktijk blijkt dat een ½ uur te kort is qua tijdsduur.
Bij vervolg consulten meten we ( ik heb 1 uur nodig ), bij behandel consulten worden behandelingen gegeven ( denk aan foton, laser/ overig). De behandelconsulten lenen zich er niet voor om gemeten te worden.

Kosten:

Wat maakt dat deze vorm van natuurgeneeskunde wat duurder is?

De unieke manier van werken kost geld. Apparatuur  is erg kostbaar.  Om je een indicatie te geven; het laatste nieuwe scan apparaat kost € 35 000 .  Opleiding kost veel geld ( elk schooljaar kost zo ’n slordige € 3000 , en dan tellen we niet de benzine kosten en inkomsten derving omdat je niet werkt ). Daarbij opgeteld de lasers/ fotonen/ alle andere scan systemen,  maar ook je  onderhoudscontracten met de systemen omdat het elke keer weer ge update mag worden. Website onderhoud, je kosten aan verenigingen , verzekeringen enz.

Openingstijden praktijk:

Voor cliënten ; 8.00 uur , laatste afspraak is rond 14.00 uur.

Voorafgaand aan het spreekuur heb ik een voorbereidingstijd van 1.5 uur, ik kijk dossiers na, beantwoord app/mail.

Nadien is het opruimen, praktijk weer op orde brengen voor de volgende dag, apps, mails. Al met al ben je 11 uur per dag met je praktijk bezig.

Vrijdag ochtend is het overleg ochtend en de boekhouding.

Vrijdag na 12 uur, zaterdag en zondag is de praktijk gesloten.

 

Minpuntje :

De praktijk telefoon ligt na werktijd in de praktijk en wordt s avonds niet beantwoord. ( ik leg deze bewust daar neer omdat er veel gebeld wordt s ‘avonds, en helaas ook ’s  nachts , ook worden er veel appjes gestuurd  s avonds en s nachts ).

Jammer genoeg merk ik ook dat mensen geïrriteerd raken als een mail niet binnen 24 uur beantwoord wordt, of als er niet snel genoeg op een app gereageerd wordt. Ik wil toch even benadrukken dat ik mijn best doe, maar niet alles tegelijkertijd kan/ en wil doen.

Ik heb elke dag een overvolle mail box, en app. Een ieder die mij kent weet dat ik je graag te woord sta, en graag je vragen beantwoord. Toch wil ik een ieder vragen om zoveel mogelijk de app te gebruiken als het nodig is. Ik spreek de app altijd in. Hou het mail verkeer ook zo beperkt mogelijk.
Ik ben nu ongeveer 2 uur per dag bezig met app/ mail / belletjes. Dit ga ik terug brengen. Spaar ook je vragen op voor het consult ( mits dit kan ).

Verhuizing; Zowel privé als zakelijk gaan wij t.z.t. verhuizen naar Leiweg Geffen. Dit vind plaats als ons woonhuis verkocht is. Wij gaan een nieuwe woning/ praktijk bouwen. Dit omdat onze huidige woning te groot is. In de toekomst zal daarom ook het zout/ fotonbed niet meer gebruikt worden. De praktijk gaat met 1 spreekkamer verder . ( Zout/ foton bed staat te koop ).

Met een warme groet, Jolanda van Niftrik

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *