Fit en gezond - Jolanda van Niftrik

Nieuwsbrieven pagina

Geffen 05-08-2020,

Nieuwsbrief praktijk.

Online een afspraak maken?  Ga hiervoor naar mijn website en kies praktijk afspraak maken. Of download mijn afspraken app:

iPhone: https://onlineafspraken.nl/ios/jolanda-van-niftrik

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.onlineafspraken.android.jolandavanniftrik

Maatregelen rondom Covid;

Natuurlijk neem ik alle maatregelen rondom  de huidige Covid – 19 situatie. Er wordt na elke client gepoetst.

Dit vergt tijd ( en veel was ).

Afspraken ; kom op tijd. Ik doe mijn best om ook op tijd te starten met het consult.

Nieuw:

Na 30 jaar toch een eigen webshop. Neem gerust een kijkje. Voordeel? Producten worden naar je toegestuurd : https://shop.jolandavanniftrik.nl/

Nieuw: Telefonisch consult
Om er toch voor te kunnen zorgen dat jij gezond en fit wordt en blijft in deze hectische tijd, bied ik nu ook  een telefonische meetafspraak aan. Dit kan omdat ik, naast mijn ruim 30 jaar ervaring en kennis, in mijn praktijk gebruik maak van apparatuur die ook telefonisch inzetbaar is.

Meer weten? https://www.jolandavanniftrik.nl/telefonische-meetafspraak

Wil je graag meer informatie over een telefonische meetafspraak? Neem gerust contact op. Ik help je graag.

Nog meer nieuws?
Je bent gezond, je wil graag gezond blijven en daar wil je aan blijven werken. Verder heb je geen noemenswaardige klachten.
Hiervoor hebben we online advies op maat in het leven geroepen. Wil je graag meer weten?  https://www.jolandavanniftrik.nl/online-advies-op-maat  

Tarief ; tijdsduur consult.

Erg prettig vind ik het als we ons consult tijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten.

Voorafgaand aan het consult , heb ik alle voorbereidingen gedaan. Als je weg gaat zorg ik ervoor dat alles administratief ingevoerd is. Helaas komt het te vaak voor dat een consult qua tijd fiks uitloopt. Dit kan helaas niet. Na jou komt een nieuwe cliënt die graag op tijd geholpen wil worden. Zijn er veel vragen? Mag / moet er veel gemeten worden? Belangrijk is om eerst te starten bij het begin, en dan maken we een vervolg afspraak voor de rest.

Wil je een uitgebreid consult waar  alles aan bod kan komen? Kies dan voor een halve dag afspraak! Tijdsduur maximaal 3 uur .

Een behandel afspraak is  40 minuten in dit consult wordt behandeld ( denk aan fotonen, acupunctuurpunten, frequentie therapie ). Er wordt dan niet gemeten.

Een vervolg consult is een consult voor een vervolg meting; tijdsduur  50 minuten tot max. 1 uur.

Wanneer kan ik je niet meten/behandelen?
Bij een zwangerschap of zwangerschapswens hanteren wij een hands off beleid. De metingen en behandelingen zijn absoluut veilig, maar bij een zwangerschap is het altijd fijner om niet te meten of te behandelen. Bij een pacemaker of bij bepaalde medicatie is het ook niet mogelijk om te meten. Gebruik je reguliere medicatie? Noteer dit goed op je anamnese formulier, zodat ik bij het doornemen van het formulier kan checken.

Wil je meer informatie over een telefonische meetafspraak of een online advies? Neem gerust contact op. Ik help je graag.

Met een warme groet,
Jolanda van Niftrik

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *