Wat is het online advies op maat?

Wie fit is, wil natuurlijk fit blijven. Praktijk Jolanda van Niftrik ondersteunt je hier graag in. Met behulp van een paar vragen kijken we naar je fysieke, mentale, emotionele en spirituele staat. Aan de hand van deze resultaten voorzien we je van een goed supplementenadvies wat zal bijdragen aan jouw gezondheid.

Wil je een online advies op maat?

Voor wie is het online advies met telefonisch consult  geschikt?

De online service is geschikt voor iedereen. Wil je fit zijn? Fit blijven? Of heb je een klacht waarbij je niet in de gelegenheid bent om de praktijk te bezoeken, kan online advies uitkomst bieden. We doen een intake aan de telefoon. M.b.v. scan apparatuur , de stemanalyse wordt je doorgemeten. N.a.v. je hulpvraag, de meting en ons gesprek starten we een behandelplan.

Supplementenadvies

Het supplementenadvies worst afgestemd op wat jij nodig hebt . Voor deze voedingssupplementen ontvang je vooraf een kostenoverzicht per mail. Bij akkoord ontvang je de factuur per mail en voldoe je de kosten via een betaalverzoek.

De voedingssupplementen worden per post verstuurd. Meestal bezorgt PostNL dit binnen een werkdag. Het innameadvies ontvang je per mail.

Ook als je onder behandeling bent geweest bij Praktijk Jolanda van Niftrik  en je het gebruik van voedingssupplementen wilt voortzetten is het online advies op maat zeer geschikt. Als je deze afspraak inboekt, krijg je met de mail bevestiging een link.  Jolanda belt op de afgesproken tijd.

Kom je liever naar de praktijk?  Maak dan  een afspraak voor een meting. We bieden je ondersteuning en voorzien je graag van een goed advies. Voor zwangere vrouwen is het online advies op maat niet geschikt. Gebruik je medicatie? Stuur me dan een e mail of het fijn is om je online door te meten , of dat het beter is om naar de praktijk te komen.

Kies je voor een online advies met telefonisch consult?
Plan eerst een afspraak in. De afspraak wordt met een  “tikkie “betaald. De factuur stuur ik per mail , deze kun je naar je zorgverzekeraar sturen.
Jolanda neemt contact met je op op de afgesproken tijd. Tijdens het telefonisch overleg leg je uit wat je graag zou willen bereiken. Op basis van het gesprek zal Jolanda een supplementenadvies voor je opstellen. Hierbij gaan we opzoek naar de meest geschikte ondersteuning, afgestemd op jou en jouw wensen. Dit advies ontvang je na het gesprek via de mail. Wanneer je besluit om de supplementen te bestellen, ontvang je een bevestiging per mail en een betaalverzoek waarmee je de factuur kan voldoen.
De voedingssupplementen worden per post verstuurd. Meestal bezorgt PostNL dit binnen een werkdag. Het innameadvies ontvang je per mail.

Meer weten over online advies op maat?
Wil je een online advies op maat of wil je weten of dit geschikt voor je is? Neem gerust contact op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30  jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.