Wat is het online advies op maat?

Wie fit is, wil natuurlijk fit blijven. Praktijk Jolanda van Niftrik ondersteunt je hier graag in. Met behulp van een paar vragen kijken we naar je fysieke, mentale, emotionele en spirituele staat. Aan de hand van deze resultaten voorzien we je van een goed supplementenadvies wat zal bijdragen aan jouw gezondheid.

Wil je een online advies op maat dan bieden wij twee mogelijkheden:

Supplementenadvies

Het supplementenadvies is kosteloos. Afgestemd op wat jij nodig hebt zoeken we naar de meest geschikte ondersteuning via voedingssupplementen. Voor deze voedingssupplementen ontvang je vooraf een kostenoverzicht per mail. Bij akkoord ontvang je de factuur per mail en voldoe je de kosten via een betaalverzoek.

De voedingssupplementen worden per post verstuurd. Meestal bezorgt PostNL dit binnen een werkdag. Het innameadvies ontvang je per mail.

Voor wie is het online advies op maat geschikt?

De online service is geschikt voor iedereen die geen klachten heeft, fit is en fit wil blijven. Ook als je onder behandeling bent geweest bij Praktijk Jolanda van Niftrik  en je het gebruik van voedingssupplementen wilt voortzetten is het online advies op maat zeer geschikt.

Heb je klachten en/of gebruik je medicatie? Dan is het online advies op maat niet geschikt voor je. Maak wel gerust een afspraak voor een meting. We bieden je ondersteuning en voorzien je graag van een goed advies. Ook voor zwangere vrouwen is het online advies op maat niet geschikt.

Kies je voor een online advies met telefonisch consult?
Plan eerst een afspraak in. Je kan de afspraak met IDeal betalen.
Jolanda neemt contact met je op op de afgesproken tijd. Tijdens het telefonsch overleg leg je uit wat je graag zou willen bereiken. Op basis van het gesprek zal Jolanda een supplementenadvies voor je opstellen. Hierbij gaan we opzoek naar de meest geschikte ondersteuning, afgestemd op jou en jouw wensen. Dit advies ontvang je na het gesprek via de mail. Wanneer je besluit om de supplementen te bestellen, ontvang je een bevestiging per mail en een betaalverzoek waarmee je de factuur kan voldoen.
De voedingssupplementen worden per post verstuurd. Meestal bezorgt PostNL dit binnen een werkdag. Het innameadvies ontvang je per mail.

Meer weten over online advies op maat?
Wil je een online advies op maat of wil je weten of dit geschikt voor je is? Neem gerust contact op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30  jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.