Jouw behandeling begint met een goede intake

Voor een goede behandeling is het nodig dat we weten wat de onderliggende oorzaak van je klacht is. Daarom doen we een uitgebreide intake en maken we gebruik van moderne apparatuur en kennis en ervaring om te achterhalen waar je klachten vandaan komen.

Ik geloof in een holistische benadering. Dat wil zeggen dat we naar jou als geheel kijken. We richten ons niet alleen op de symptomen maar ook op lichaam, geest en emotie. Ik doe dit vanuit een mix van Oosterse geneeskunde, Chinese geneeskunde, natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en Ayurvedische geneeskunde. Zo richten we ons op zowel in- als uitwendige oorzaken zoals erfelijke belastingen, voeding, degeneratieziekten en negatieve stress. Dergelijke complexe klachten vragen om een brede, diepe en oorzakelijke benadering met oog voor alle aspecten die jouw gezondheid verstoren. Zo kijken we verder dan de fysieke klacht en focussen we ons op de dwarsverbanden tussen jouw fysieke, emotionele, mentale en energetische systeem. Zo ontstaat een totaalplaatje: de holistische aanpak.

Wat mag je verwachten?
Je krijgt helderheid over hoe jij ervoor staat met concrete aanwijzingen, antwoorden en persoonlijke inzichten. Door de gedegen intake, goede metingen en de juiste analyse vormen we een goed beeld van je klacht, wat je inzicht geeft over jouw gehele systeem. Je krijgt een behandelplan op maat: datgene wat bij je past gaan we toepassen.

Vervolgconsult
Gezondheid is een continu proces waarbij niet van de ene op de andere dag verbetering optreedt. Daarom kijken we tijdens een vervolgconsult welk effect de adviezen hebben. We meten hoe je ervoor staat en we behandelen wat nodig is.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30  jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.