Wat is biomagnetisme?

Biomagnetisme is een krachtig hulpmiddel om je gezondheid te herstellen. Micro-organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels en parasieten worden in ons lichaam opgeslagen en kunnen je pH-waarden veranderen. Dit kan zorgen voor ziekte, klachten of disfunctie(s). Met biomagnetische therapie worden deze pH-waarden in je lichaam onderzocht en geneutraliseerd om te voorkomen dat ze je lichaam negatief beïnvloeden. Micro-organismen worden opgespoord en behandeld met een magnetisch veld. Zo verzwakken de micro-organismen zodat je immuunsysteem ze opruimt en je lichaam zich kan herstellen. Je ziet of voelt direct na de behandeling resultaat.

Welke klachten kunnen met biomagnetisme behandeld worden?

De behandeling is geschikt voor vele lichamelijke en geestelijke klachten. Biomagnetisme is tevens zeer effectief als preventieve therapie omdat het ziekteveroorzakers ontdekt voordat symptomen ontstaan. Daarnaast zijn goede resultaten behaald bij onder andere:

  • nervositeit, slapeloosheid, depressiviteit, burn-out
  • eczeem, acné, cystes, abcessen
  • bacteriële, schimmel- en parasitaire infecties
  • fibromyalgie
  • migraine, tinnitus

Meer weten over biomagnetisme?
Wil je weten of deze vorm van therapie geschikt is voor jou? Neem gerust contact  op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30  jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.