Bodycharge – Voel u vitaal & energiek én blijf het!

Bodycharge; een goede APK voor je lichaam en geest.

Op zoek naar een goede preventie? Bodycharge biedt een snellere methode om uw lichaam en geest vitaal te krijgen en te behouden.

Het liefste blijft u natuurlijk ver weg van pijn, allerlei vage klachten, burn-out, stress en vermoeidheid. En als u ermee te maken krijgt, wilt u er graag vanaf. En voor de toekomst wilt u voorkomen dat u (nogmaals) in zo’n situatie belandt. U wilt zich goed voelen en voldoende energie hebben om leuke dingen te doen. Nu, maar ook voor de toekomst.

Wist je dat jij jouw gezondheid kan laten meten?
Hoe meer inzicht in jouw totale gezondheid, hoe vitaler jij kan worden.

 • Je bent fit, maar je wilt ook graag fit blijven?
 • Je hebt wat stress en je vraagt je af of dit wellicht invloed heeft op je lichaam/ geest?
 • Je hebt een drukke baan/ druk gezin en dit wil je allemaal kunnen blijven bolwerken?
 • Je wilt je energieniveau op peil houden

Dan wordt het tijd voor Bodycharge.

Bodycharge, wat is dat?

Als eerste in Nederland werken we sinds september 2016 met de Bodycharge methode.
Dat is een methode waarmee we kunnen meten hoe u ervoor staat op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. De Bodycharge methode is een preventieve vitaliteitsmeting/ behandeling waardoor u zich fitter en energieker blíjft voelen.

Waarom Bodycharge? Hiervoor kies je als je met een hele snelle methode aan de slag wil.

Klachten die we kunnen voorkomen zijn bijvoorbeeld:

 • Burn-out klachten
 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Fysieke klachten
 • Vage pijnklachten

Bodycharge vitaliteit scan, meten is weten

Om te bepalen hoe u ervoor staat op fysiek, mentaal en emotioneel vlak kunnen wij uw vitaliteit meten. We meten uw vitaliteit door middel van hypermoderne bioresonantie – scan apparatuur. Na de scans weet u hoe u er fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel voor staat. Ook meten we de gevoeligheid voor bepaalde stoffen. En we meten voor welke omgevingsinvloeden u extra gevoelig bent. Denk bijv. aan stress factoren. We meten dus letterlijk alles wat met vitaliteit en energie te maken heeft.

Behandelmethodes naar aanleiding van Bodycharge scan

Daarna zetten we concrete stappen en zorgen we ervoor dat uw vitaliteit op peil gebracht én gehouden wordt. Dat doen we door een voor u op maat gemaakte behandeling.

Preventieve Bodycharge vitaliteit behandeling

Met behulp van onze Bodycharge-vitaliteits-behandeling zorgen we ervoor dat u op fysiek, mentaal en emotioneel gebied preventief behandeld wordt.

Hierbij maken we gebruik van fotonentherapie, waarbij lichtenergie wordt overgedragen aan het lichaam. Het stimuleert het zelf herstellend vermogen van uw lichaam, waardoor het zichzelf geneest. De behandeling met de fotonapparatuur wordt gecombineerd met een verwarmd Himalayazout-bed. Door deze combinatie wordt het lichaam in staat gesteld te ontslakken, regenereren en vitaliseren.

Op deze manier werken we aan een stuk preventie waardoor u fitter wordt en blijft.

Verder gaan we dieper op de materie in. Ook adviezen op het gebied van voeding, supplementen zetten we in, daar waar nodig. Emoties worden evt. onder de loep genomen en daar waar gewenst zal meteen een aanpak uit voort rollen.

Voordelen Bodycharge; zeer snelle en duurzame aanpak

Naast het feit dat u zich fitter en energieker voelt door de Bodycharge methode, zijn er nog meer voordelen:

 • Snel werkzaam
 • Goede behandelresultaten
 • Effect op lange termijn, je pleegt immers onderhoud.
 • Ontspannend
 • Natuurlijke methode, zonder bijwerkingen

Belangrijke informatie Bodycharge

Tijdsduur Bodycharge consult: 90 minuten (intake, metingen, uitleg, opstellen protocol en eventueel indien nodig behandelen als er nog tijd is).

Bodycharge is uitstekend geschikt als je de koe meteen bij de horens wil pakken en niet te lang wilt wachten.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 25 jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.