Energetische therapie d.m.v. E.E.N. therapie.

Gun jezelf een bijzondere reis naar binnen

95% van je voelen en leren gebeurt onbewust

Zo groot is de invloed van jouw onbewuste processen. Of het nou gaat om angst, boosheid, woede, frustratie, schuldgevoel, machteloosheid, zinloosheid, pijn, verdriet, schaamte óf liefde! Je denkt anders dan je voelt! 

Wist je dat ieder mens per dag zo’n 10.000 verschillende beslissingen neemt? Zijn we van allemaal bewust? Niet echt he?

Door een reis naar een diepere bewustzijn te wagen, kan het omslagpunt waar je misschien zo naarstig op zoek naar bent, zich ‘zomaar’ aan jou manifesteren.

Consciousness is een geheel andere manier om tegen het leven aan te kijken. Het stelt je in staat om alles te veranderen wat je niet kan veranderen en alles te creëren wat jij wilt creëren, op een andere en veel gemakkelijkere manier.

Het doel van deze unieke behandeling is een Eenheid en Bewustzijn te creeren waarin alles kan bestaan en niets wordt beoordeelt.

Bewustzijn &Eenheid veroordeelt niets en omvat alles. Je mag alles ontvangen, zodra er nl geen oordeel meer is kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wilt dat het is, niet wat het zou moeten zijn, maar gewoon zoals het is.

Op elk gebied in je leven waar je verandering wenst daadwerkelijk te veranderen stellen deze tools    ( de unieke behandeling samengesteld uit;reflexpunten , Access Bars, acupunctuur, ayurvedische geneeskunde), je in staat om de beperkingen die je omtrent het probleem hebt gecreëerd op energetisch niveau los te laten.

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen, emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen als bijvoorbeeld woede, schuld, kwaadheid, depressie en / of angst.

Jolanda’s energetische behandeling geeft de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen , dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

Hoe verloopt een energetische behandeling?

Tijdens de behandeling lig je;

In het fotonen bed ; als je dit fysiek kunt. Je gaat met een matras op het foton bed liggen als je dit niet kunt.

Er wordt een E.E.N therapie behandeling gegeven. Een lichaamsgerichte, psychotherapie behandeling. De sessie duurt max 60 minuten.

Er wordt vooraf en nadien niet gesproken. Tijdens de sessie geeft Jolanda de punten bepaalde opdrachten. Deze opdrachten worden in het Engels gesproken. Dit hoef jij niet te begrijpen, het mooie is dat het lichaam begrijpt wat hij mag doen.

Dit in combinatie met fotonentherapie. Na de behandeling ontvang je ook nog magneetveldtherapie.

Na afloop van de behandeling ga je ervaren dat er

Meer ruimte, rust in je hoofd is , net of je een grote schoonmaakbeurt gehad hebt.

Hoe is het verdere verloop?

Sommige vinden het fijn om dit te herhalen. Sommige vinden het fijn om aan de bel te trekken als zij het weer nodig hebben. Dat is een ieder voor zich.

Ik mag mensen ontvangen die stap voor stap een verandering ondergaan . Het is jouw keuze, wat wil jij.

Hieronder staat een You Tube filmpje dat gaat over Access Bars. Hierin wordt getoond wat er neurologisch veranderd in het hoofd. Ikzelf geef de behandeling waar OOK de bars inzitten , maar door alle opleidingen en kennis die ik op heb mogen doen heb ik er een combi afspraak van gemaakt.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 25 jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.