Fotonentherapie

Wat is fotonentherapie?

Fotonentherapie is een moderne therapievorm waarbij lichtenergie wordt overgedragen aan het lichaam. Dit stimuleert je lichaam zichzelf te herstellen en genezen. Met medische lasersystemen stimuleert uitgezonden laserlicht de biologische processen binnen de cellen van je lichaam. Het laserlicht wordt gemoduleerd met frequenties van de hersenen, organen, weefsels en micro-organismen. Specifieke hersentoestanden en orgaanfuncties worden gestimuleerd en infecties met bacteriën, virussen, parasieten of schimmels worden behandeld. De behandeling wordt zo op jouw gezondheid aangepast.

Welke klachten kunnen met fotonentherapie behandeld worden?

Fotonentherapie is snel werkzaam, ontspannend en heeft geen ongewenste bijwerkingen. Het kent goede behandelresultaten bij diverse gezondheidsproblemen .


Wil je weten of deze vorm van therapie geschikt is voor jou? Neem gerust contact op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30  jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.