Meridiaan-acupunctuur therapie

Wat is meridiaan-acupunctuur therapie?

Meridiaantherapie is een vorm van lichttherapie en om blokkades in het lichaam op te heffen en oorzaak van pijn te bestrijden. Meridiaantherapie richt zich op het stimuleren van energiestromen en is daarom geschikt voor lichamelijke en geestelijke klachten. De apparatuur geeft een specifieke kleur licht af op acupunctuurpunten en zones op de huid. De huid neemt dit licht op waarna lichaamscellen en medianen de informatie doorgeven aan organen en systemen in je lichaam. Deze pijnloze behandeling is ook zeer geschikt voor kinderen.

Welke klachten kunnen met meridiaan-acupunctuurtherapie behandeld worden?

De behandeling is geschikt voor vele lichamelijke en geestelijke klachten en kent goede behandelresultaten bij onder andere:

  • Concentratieproblemen, faalangst, depressie
  • Bedplassen
  • Moeilijk eten
  • Hoofdpijn
  • Koortsuitslag

Meer weten over meridiaan-acupunctuur?
Wil je weten of deze vorm van therapie geschikt is voor jou? Neem gerust contact op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30 jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.