Orthomoleculaire therapie volgens de PNI

Wat is orthomoleculaire therapie?

Jolanda van Niftrik werkt met orthomoleculaire therapie volgens de PNI. PNI staat voor Psycho-Neuro-Immuno. Deze therapie is gericht op de wisselwerking tussen onze fysieke en mentale toestand en omgevingsfactoren. Verstorende omgevingsfactoren zoals ongezonde voeding, weinig beweging, medicijngebruik of stress zorgt voor disbalans in ons lichaam, wat kan leiden tot klachten en ziekte.

Bij orthomoleculaire therapie volgens de PNI breng ik jouw mentale, fysieke en emotionele gezondheidstoestand in kaart om een passend behandelingsprotocol op te stellen. We zoeken naar oorzaken van de klachten om deze weg te nemen of te verminderen. Het gaat dan vaak over aanpassingen op het gebied van voeding.

Welke klachten kunnen met orthomoleculaire therapie behandeld worden?

Ik analyseer op verschillende vlakken ;

immuunreacties op voedingsmiddelen

het evenwicht in je lichaam

je te helpen begrijpen wat je kunt doen om de allerbeste kwaliteit van je leven te bereiken en behouden

daar waar nodig periodieke evaluaties en bijsturing

en alles wat verder nog nodig mocht zijn.

Optimalisering bereik ik door voedingsadvies, leefstijladvies , beweegadvies en wellicht supplementen in te zetten.

Meer weten over orthomoleculaire therapie
Wil je weten of deze vorm van therapie geschikt is voor jou? Neem gerust contact op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30 jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.