Werkwijze

Elke behandeling begint met een goede intake en een diagnostiek met de allerbeste scan apparatuur.

Mijn visie is dat je pas een goede behandeling kunt inzetten als je weet wat de ‘onderliggende verstoring’ van je klachten/ziekte is. Naast een uitgebreide intake (anamnese) gebruiken we onder meer moderne (diagnostische) apparatuur, onze kennis en ervaringen om te achterhalen waarom je klachten hebt dan wel ziek bent geworden. Wij geloven in een holistische benadering, d.w.z. dat we naar de totale mens kijken (lichaam, geest, emotie). Daarin leg ik dwarsverbanden

Jolanda van Niftrik heeft vele specialisaties. Daarvoor nodig ik je uit om te kijken op de pagina : https://www.jolandavanniftrik.nl/praktijk/behandelmethodes/

Vervolgconsult
<

Een vervolgconsult is erg belangrijk om te kijken of de adviezen daadwerkelijk effect hebben gehad! Gezondheid is een continu proces waarbij niet van de ene op de andere dag verbetering optreedt, zeker niet als er daarvoor sprake is geweest van (langere) periode van ziekte en klachten.

Behandeling / Therapie

Ik bied verschillende behandelingen en therapieën aan. Welke het beste bij je past, is afhankelijk van de klachten waarmee je komt. Dit gebeurt altijd in overleg. Er wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld om tot een betere balans en gezondheid te komen. Vaak combineren we verschillende methodes om tot een beter en effectiever resultaat te komen.

Tarief & Vergoeding;

Lees hier mijn tarief ; https://www.jolandavanniftrik.nl/kosten-en-vergoedingen/ . De meeste consulten worden in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed (dit gaat niet ten koste van je eigen bijdrage)

WELKE MENSEN BEZOEKEN Jolanda van Niftrik Healthcare Geffen?

  • Mensen die op zoek zijn naar bewustwording en preventief met gezondheid willen omgaan.
  • Mensen met -onbegrepen-  klachten; we gebruiken moderne ‘ANALYSE apparatuur‘ om de onderliggen verstoring te begrijpen, onder andere:  GezondheidsScan – apparatuur . Deze apparatuur is uitstekend in staat om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te meten
  • Mensen die preventief voor hun gezondheid willen zorgdragen.

U hebt geen verwijzing nodig van de huisarts. Elke zorgverzekeraar heeft zijn eigen spelregels qua vergoedingen. Vindt u het belangrijk om te weten wat u vergoedt krijgt, informeer dan zelf even bij uw zorgverzekeraar.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 25 jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.