Werkwijze

Een holistische aanpak d.m.v.  Natuurgeneeskunde  en de allerbeste scan apparatuur.

Elke behandeling begint met een goede intake en een diagnostiek met de allerbeste scan apparatuur en het beste uit de natuurgeneeskunde.

Ik beperk me niet tot één stroming en kijk anders, breder en dieper naar ziekten en klachten. Dit doe ik vanuit een mix van Oosterse geneeskunde, Chinese geneeskunde, Natuurgeneeskunde , Orthomoleculaire  geneeskunde en Ayurvedische geneeskunde. Waarom? Omdat ziekten of klachten zelden een enkele oorzaak hebben.

Meestal gaat het om een complex aan in- en uitwendige oorzaken. Bijvoorbeeld: erfelijke belastingen, , verkeerde voeding, degeneratie ziekten en zeker ook negatieve stress. Dergelijke complexe stoornissen vragen vaak om een bredere, diepere en oorzakelijke benadering, met oog voor alle aspecten die uiteindelijk de gezondheid verstoren.

In de basis test ik anders dan je misschien gewend bent. Ik zoek naar waarom je ziek bent of die vage klachten hebt, welke dwarsverbanden er zijn in jouw systeem en welke oorzaken daaraan ten grondslag kunnen liggen. Dit betekent dat ik verder kijk dan de fysieke klacht. Ik focus me op de dwarsverbanden tussen jouw fysieke, emotionele, mentale en energetische systeem. Zo ontstaat een totaalplaatje. Dit is de holistische aanpak van de energetische therapie.

We bestaan uit een netwerk van energieën. Het in balans brengen van de energieën in het lichaam zorgt voor een optimale gezondheid, levensenergie en vitaliteit. Dit uitgangspunt is de basis van

energetische therapie. Deze therapievorm zorgt ervoor dat de energiebronnen in het lichaam weer in balans komen. Het is veilig, natuurlijk , en zeer toegankelijk. Het vermogen van het lichaam om gezond te blijven en ziekten te overwinnen is de opmerkelijkste zaken in de natuur. Het doel van energetische therapie is om de natuurlijke vermogens van het lichaam, om zichzelf te genezen, optimaal te laten functioneren.

Wist jij dat elke lichaamscel elektromagnetische signalen verstuurt en ontvangt?

Het is een uitermate complexe en gecoördineerde dans die ervoor zorgt dat je ademt, dat je hart klopt, dat je darmen eten verteren, dat je cellen je beschermen tegen indringers van buitenaf. Ons immuunsysteem beschermt ons door lichaamsvreemde stoffen aan te vallen. Al deze processen staan onder invloed van die elektromagnetische signalen en energiebronnen in het lichaam. Een disbalans daarin kan grote impact hebben op het optimaal functioneren van de natuurlijke vermogens van het lichaam.

Mijn werkwijze:

Voor het testen vanuit de holistische aanpak, maak ik gebruik van zowel traditionele technieken als moderne technologie. Ik combineer de technieken om een zo breed en diep mogelijk beeld te krijgen. De testen richten zich zowel op als naar de bio – energetische, de informationele en de materiële toestand van het lichaam. De kern is en blijft altijd wel de kennis die ik in bijna 30 jaar jaar ervaring heb opgebouwd.

Het uitgangspunt van mijn werkwijze is dat veruit het grootste deel van alle ziekten functioneel – energetisch van aard is. Een aanpak die streeft naar een succesvolle behandeling van deze aandoeningen, dient ook te werken op het energetisch , informationeel niveau en dat vraagt ‘een energetische doorkijk en behandelconcept ‘dat de bestaande energetische basisbelasting van de patiënt aan het licht brengt en het behandelplan richting geeft. Ik combineer daarom verschillende soorten behandelingen tot één geheel . Zie voor meer uitleg ; https://www.jolandavanniftrik.nl/praktijk/behandelmethodes/

Het streven is om te komen tot een totaal geïntegreerd behandelplan die jouw gehele systeem ondersteunt door jouw zelf herstellend vermogen aan te wakkeren en te versterken.

Vervolgconsult:

Een vervolgconsult is erg belangrijk om te kijken of de adviezen daadwerkelijk effect hebben gehad! Gezondheid is een continu proces waarbij niet van de ene op de andere dag verbetering optreedt, zeker niet als er daarvoor sprake is geweest van (langere) periode van ziekte en klachten.

Behandeling / Therapie:

Ik bied verschillende behandelingen en therapieën aan. Welke het beste bij je past, is afhankelijk van de klachten waarmee je komt. Dit gebeurt altijd in overleg. Er wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld om tot een betere balans en gezondheid te komen. Vaak combineren we verschillende methodes om tot een beter en effectiever resultaat te komen.

Tarief & Vergoeding;

Lees hier mijn tarief ; https://www.jolandavanniftrik.nl/kosten-en-vergoedingen/ . De meeste consulten worden in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed (dit gaat niet ten koste van je eigen bijdrage)

WELKE MENSEN BEZOEKEN Jolanda van Niftrik Healthcare Geffen?

  • Mensen die op zoek zijn naar bewustwording en preventief met gezondheid willen omgaan.
  • Mensen met -onbegrepen-  klachten; we gebruiken moderne ‘ANALYSE apparatuur‘ om de onderliggen verstoring te begrijpen, onder andere:  GezondheidsScan – apparatuur . Deze apparatuur is uitstekend in staat om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te meten
  • Mensen die preventief voor hun gezondheid willen zorgdragen.

U hebt geen verwijzing nodig van de huisarts. Elke zorgverzekeraar heeft zijn eigen spelregels qua vergoedingen. Vindt u het belangrijk om te weten wat u vergoedt krijgt, informeer dan zelf even bij uw zorgverzekeraar. Kosten voor een consult gaan niet ten koste van je eigen bijdrage.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 29 jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.