Nieuw in de praktijk: Stem analyse.

Wanneer zet ik een stem analyse in?

Als je mijn praktijk bezoekt maak ik o.a. gebruik van deze techniek.

Testmethode Stem analyse:

Wat is stemanalyse?

Stemanalyse of Voice Analysis geeft met een stemopname van enkele minuten inzicht in de persoon achter de stem. Elke stem is uniek, net zoals je vingerafdrukken of je iris.

Stemanalyse of ook wel Voice Analysis genoemd,  is een methode om aan de hand van een stemopname van enkele minuten inzicht te krijgen in de persoon achter de stem. Het systeem meet en benoemt zowel de krachtige eigenschappen als de blokkades in de emotionele, fysieke en mentale gesteldheid.  Een grote hoeveelheid aan informatie wordt weergegeven op een heldere manier.

Tevens geeft het een goede indicatie over vitaliteit en stress.

VA ontdekt en vergelijkt emoties en maakt het daardoor mogelijk onderliggende oorzaken van bepaalde emoties te verklaren.

Voice Analysis ( vanaf nu V.A.)  onderzoekt verbintenissen tussen lichaam, geest en emoties .

Trilling en frequenties.

V.A. heeft het mogelijk gemaakt om trillingen en frequenties van de stem door middel van een analytisch computerprogramma te meten en te vertalen. De resultaten van deze studies hebben VA in staat gesteld om trillingen uit de stem te verbinden aan emoties, hersengebieden en hersengolven. Zo ontstaat een absoluut uniek patroon van golven dat net zo uniek is als een vingerafdruk of een irisscan.

Vervolgens geeft het eenvoudig te lezen rapport een dieper inzicht in de persoon achter de stem. De VA wordt niet beïnvloed door de betekenis en klank van de woorden, maar door de onbewuste emoties (specifieke emotietrillingen) die de spreker uit tijdens de stemopname. Daarom is taal noch inhoud van het gesproken verhaal van belang. Trillingen die in sterkte of toon afwijken van de basis van uw eigen stem noemen we triggers. De stem kent miljoenen van deze triggers en VA heeft hieruit 3000 hoofd triggers in kaart gebracht.

Deze 3000 triggers vormen de basis van de VA software voor analyse. De frequentie en zelfs de combinatie van de verschillende triggers heeft een unieke persoonlijke uitleg tot resultaat. Van de 3000 triggers heeft VA bovendien maar 480 triggers nodig om een enkele analyse te kunnen maken. Deze worden in een korte geluidsopname uit de stem gefilterd. Over het algemeen duurt een stemopname ongeveer twee minuten.

 

Voice Analysis :

Wat Voice Analysis in beeld brengt:

Emotionele eigenschappen en onbewuste emoties

Fysieke balans

Impulsieve eigenschappen

Lichamelijk en geestelijk stressniveau (chakra’s)

Persoonlijke eigenschappen

Rationele eigenschappen

Sociale eigenschappen

Stress niveau en energie niveau

Uitstraling Voordelen van Voice Analysis: VA geeft binnen enkele minuten diep inzicht in de persoon. VA werkt doelgericht: aan de hand van de gemeten resultaten kan eenvoudig worden bepaald welke vervolgtherapie nodig of wenselijk is. VA is een uitstekend voortgangs- en controlemiddel waarmee de effectiviteit van iedere therapie kan worden getoetst. De VA Balansmodule spreekt het zelf herstellend vermogen aan, waardoor aandoeningen geheeld kunnen worden.

De stemanalyse wordt door CIFAL van de Verenigde Naties erkend als een diagnostisch en therapeutisch systeem.

 

Diagnose en behandeling van ziekte verlopen altijd eerst via uw (huis) arts. Aanvullend  helpt Jolanda van Niftrik met het verminderen/ aanpak klachten en het stimuleren van je gezondheid. Alle informatie op deze site  geeft een indruk waar Jolanda van Niftrik  bij zou kunnen dragen tot een optimalere gezondheid.