Jolanda van Niftrik

Met veel bezieling werk ik als Health Care kPNI (orthomoleculair ) Therapeute in mijn eigen praktijk te Geffen. Ik ben lid van de LVNG en de RBNG.
Daartoe ben ik gekwalificeerd door het volgen van een natuurgeneeskundige opleiding die voldoet aan de gestelde CPION-eisen.

Ik ben geboren op 2 augustus 1963. Op 1 december 1989 heb ik mijn praktijk opgericht waarin ik al jaren met veel enthousiasme en plezier fulltime werk. Mijn uitgangspunt is dat lichaam en geest een onlosmakelijke eenheid vormen. Ik herken bij cliënten een onderlinge samenhang van fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. Als therapeut bekijk en behandel ik dus de totale mens in plaats van uitsluitend de ziekte. Ik ga ervan uit dat ziekte veroorzaakt wordt door een tekort of teveel bij de cliënt in een bepaalde situatie.

Met hart en ziel help ik cliënten met levensvragen, persoonlijke problemen of lichamelijk ongemak door het geven van inzichten die verhelderend werken om van daaruit volgende stappen te kunnen zetten. Hierbij maak ik in eerste instantie gebruik van een nieuwe computer gestuurde scans ( alle op basis van bioresonantie).

Mijn uitgangspunt is de balans terug te vinden in het leven van de cliënt, het loslaten van datgene wat men niet meer nodig heeft en actie te ondernemen als dat nodig is. Door het combineren van verschillende behandelmethoden en therapieën ben ik in staat om samen met de cliënt balans, harmonie en vreugde in het leven te brengen. Tevens kijk ik samen met de cliënt naar wat zij er zelf aan kunnen doen om weer in balans te komen.

De afgelopen jaren heb ik de volgende opleidingen, cursussen en trainingen binnen mijn werkveld gevolgd:

 • De erkende hbo-opleiding Medische Basiskennis (anatomie, fysiologie, pathologie, farmacologie, psychologie)
 • School voor Natuurgeneeskunde Duitsland
 • Klinische psycho/neuro-immunologie kPNI
 • EFT-opleiding
 • NLP-opleiding
 • Kleuropleiding
 • Bach-opleiding
 • Bioresonantie-opleidingen (Amerika en Rusland)
 • Voetreflexopleidingen
 • Voedingstherapie
 • Meridiaantherapie
 • Softlaseropleidingen (Nederland en Duitsland)

En ontelbare bijscholingen in bovengenoemde vakgebieden. Op dit moment volg ik een 5 jarige HBO beroepsopleiding voor Energetische Natuurgeneeskunde. Dit om te voldoen aan de nieuwe eisen. Hierdoor ben ik als Natuurgeneeskundig Therapeut met daarnaast ruim 25 jaar ervaring officieel erkend. Om dit niveau te bereiken en te behouden vraagt het van mij een aanzienlijke investering in tijd en geld. Ik doe dit met liefde en passie om de kwaliteit en erkenning te blijven waarborgen. Voor jou betekent dit dat jij mijn nota’s bij de zorgverzekeraar kan blijven indienen.

Tijdens deze opleidingen ben ik ontzettend gegroeid en heb ik veel bijzondere ervaringen opgedaan. Het is mij dan ook duidelijk geworden dat lichaam en geest verbonden zijn met elkaar en dat deze geneeswijzen heel veel mensen kunnen helpen. Deze kennis pas ik dan ook graag toe in mijn praktijk.

Inmiddels heb ik veel ervaring met het behandelen van zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen. Mijn methodes zijn revolutionair om inzicht te krijgen in iemands gezondheid en om de oorzaak van klachten op te sporen waarna met de inzet van therapie en natuurlijke middelen de gezondheid zal verbeteren.

Ervaringen van mijn klanten tot nu toe: verbeterde gezondheid, diepere slaap, meer energie, verbeterde spijsvertering, grotere mentale helderheid, grotere emotionele stabiliteit, beter bestand zijn tegen stress, vermindering van pijn en ongemakken en nog veel meer. De meeste mensen komen bij mij door mond-tot-mondreclame. Daar ben ik heel dankbaar voor en ook trots op.

Naast mijn drukke praktijk ben ik sinds 1982 getrouwd met Hans, samen hebben wij twee zonen: Gertjan en Mark, en een schoondochter Emmelie. Andere bezigheden waar ik blij van kan worden zijn: reizen, lezen, wandelen, sport (allerlei sporten), tuinieren en de tijd doorbrengen met mensen die mij dierbaar zijn en/of inspireren.

Warme groet,


Jolanda van Niftrik

Health – Care therapeute