Wie is Jolanda?

Hallo, welkom!

Ik ben Jolanda van Niftrik en ik werk al bijna 30 jaar als natuurgeneeskundig, orthomoleculair en fotonen- en lasertherapeut. Mijn uitgangspunt is dat lichaam en geest een onlosmakelijke eenheid vormen: de holistische benadering van de geneeskunde.

Ik ben geboren op 2 augustus 1963. In 1982 ben ik getrouwd met Hans van Niftrik en zijn we in Schaijk gaan wonen, waar ik in 1989 mijn praktijk startte. Sinds 2015 woon en werk ik in Geffen, de geboortegrond van mijn man. Wij hebben hier ons plekje mogen bouwen: woonhuis en praktijkruimte. Mijn man heeft een klusbedrijf en we zijn de trotse ouders van twee zonen, Gertjan en Mark, en een schoondochter Emmelie. Mijn vrije tijd is spaarzaam, hobby’s heb ik genoeg. Naast mijn gezin geniet ik van het buitenleven en onze tuin. We hebben honden waarmee ik graag naar hondensport ga en daarnaast houd ik van reizen, lezen, wandelen, golf en aqua-fitness.

In 1983 ben ik gestart met de studie natuurgeneeskunde en eerlijkheidshalve ben ik nooit gestopt met studeren. Ik heb verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd in binnen- en buitenland om mijzelf te ontwikkelen en specialiseren. De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld met bijvoorbeeld klinische psycho-/neuro-immunologie kPNI, voetreflexologie, voedingstherapie, meridiaantherapie, fotonentherapie, medische laseropleiding, NLP en nog veel meer. Ik ben specialist geworden op het gebied van testen met behulp van scanapparatuur en kinesiologie. Mijn unieke werkwijze is de gezondheidsscan. Hiermee meet ik de diverse processen in jouw systeem. Tijdens deze opleidingen ben ik ontzettend gegroeid in mijn ontwikkeling en heb ik veel bijzondere ervaringen opgedaan. Het is mij steeds duidelijker geworden dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en dat deze geneeswijzen veel mensen kunnen helpen.

Ik herken bij cliënten een onderlinge samenhang van fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. Als therapeut bekijk en behandel ik de totale mens in plaats van uitsluitend de klacht(en). Ik ga ervan uit dat klachten veroorzaakt worden door een tekort of verstoring bij de cliënt in een bepaalde situatie. Inmiddels heb ik veel ervaring met het behandelen van uiteenlopende klachten. Mijn methodes zijn revolutionair om inzicht te krijgen in de gezondheid en om de oorzaak van klachten op te sporen.

Het leven is een leerschool voor ons allemaal. We hebben wensen, doelen en ook nog eens het dagelijks leven en de maatschappij die aan ons trekt. Tijdens deze leerweg, ons leven, komen we hobbels tegen. Met hart en ziel help ik jou met het helder krijgen van de hobbel, het probleem. We kijken naar fysieke, mentale en emotionele belastingen en vinden samen de balans terug in je leven.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30  jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.