Referenties

Wil je graag meer weten over ervaringen van anderen? Of wil je zelf jouw ervaring met praktijk Jolanda van Niftrik delen? Lees hieronder verder of laat jouw ervaring achter.

25 antwoorden
 1. Vera zegt:

  Moe, lusteloos, ik zat er helemaal doorheen. Op advies van mijn collega ben ik naar Jolanda gegaan. Verbazingwekkend heb ik mogen ervaren wat de apparatuur aangaf. Met een veranderd
  leefpatroon, voeding , wat supplementen en leefstijl advies en een fotonen behandeling ben ik naar huis gegaan. Ook hebben we naar mijn emoties gekeken. Ik voelde direct verandering.
  Geweldig. Dit had ik eerder moeten doen.

 2. Addie zegt:

  Jolanda is een geweldige therapeut. En een warm mens. Wat ze zegt doet ze, geen flauwekul. De juiste remedie bij de juiste persoon, Ze is er altijd voor haar patiënten. Jolanda in 3 woorden: empathie, kennis en passie. Haar behandelingen geven me energie en maken me blij. Chapeau!

 3. Rianne zegt:

  Kom nu sinds mei bij Jolanda , had klachten met vocht en zeer pijnlijke gewrichten . Na eerste onderzoeken eten aangepast en 2x fontonbed gehad . Voel me al stukken beter ga nu verder met laserbehandelingen. Na 5 jaar dokter en ziekenhuis is dit een verademing om me zo fit te voelen.

 4. Anne zegt:

  Jolanda heeft mij al mijn hele leven geholpen met zowel lichamelijke als psychische problemen, ook mijn moeder heeft ze vroeger bijgestaan.
  Zelf hecht ik veel waarde aan wat Jolanda voor mij heeft gedaan en nog altijd voor mij doet.

  Jolanda is een prachtig persoon. Ze helpt de medemens graag en zal niemand iets aansmeren wat niet nodig is.
  Jolanda gaat doelgericht aan de slag; ze luistert naar je verhaal, observeert, kijkt naar de combinatie lichaam en gevoel, ondersteunt je en het belangrijkste.. Ze is er voor je.

  Ik vind het bijzonder dat deze manier van geneeswijze zoveel effect heeft op mijn lichaam en geest, dat is ook de reden dat ik voor deze geneeswijze kies. Het helpt mij en is puur.

 5. Nolly zegt:

  Ben 3 maanden onder behandeling voor blaasjesexceem. De huisarts kon me niet helpen
  hij gaf advies voor een dermatoloog. Dat zag ik niet zitten.
  Maar via mijn dochter ben ik bij Jolanda terechtgekomen.
  Daar ging een wereld voor me open. Ik kan je helpen zei ze.
  En ik was binnen drie maanden van de klacht af, Geweldige kundige vrouw.
  Die tref je niet vaak, Ik raad eenieder aan met een klacht neem contact op met Jolanda.

 6. Elle zegt:

  Onlangs de werking van het fotonbed mogen ervaren. Ik ben werkelijk verbaasd van de werking hiervan. Al lange tijd futloos en totaal geen energie. Nu 2 dagen na de behandeling op het fotonbed voel ik weer energie in mijn lichaam. Ben erg blij met deze ervaring! Het fotonbed kan ik dan ook aan iedereen aanraden.

 7. Mandy zegt:

  Mandy, 48 jaar
  15 september 2016

  Ik heb het geluk gehad Jolanda haar praktijk te mogen bezoeken.
  Het voelde meteen heel vertrouwd en gewoon. Al zijn de mogelijkheden die ze daar bied niet zo gewoon. Ik heb een week geleden een behandeling mogen ondergaan met fotonapperatuur in combinatie met het nieuwe himalaya zout bed. Dit is in geheel Nederland alleen bij de praktijk van Jolanda mogelijk. Hoorde ik later. Mijn ervaring was dat ik eerst allerlei sensaties voelde in mijn lichaam die heel subtiel aanvoelde. Eerst waren deze op verschillende plekken in mijn lichaam te voelen. Later werd het meer met elkaar verbonden en viellen alle grenzen weg. Hierdoor kwam ik in een totale ontspanning. Zowel lichamelijk als geestelijk. Dit was heerlijk om te ervaren en ga dit zeker op korte termijn herhalen.

 8. Elly van Dam zegt:

  Na vele jaren(12) een pijnlijke tong met diepe groeven en aften gehad te hebben en al bij verschillende artsen en therapeuten zonder resultaat geweest te zijn kwam ik begin mei bij Jolanda terecht. Ik kreeg een Oberonscan en daarop kon Jolanda zien wat de oorzaak van mijn klacht was en werd er na duidelijke uitleg en overleg een behandelplan opgesteld, deze bestond in mijn geval uit fotonentherapie en ik kreeg 2 verschillende supplementen van Jolanda. Ik ben nu, 4 maanden later , 6x bij Jolanda geweest en na de 4e keer waren 90% van mijn klachten verdwenen. Ik “miste” , vreemd genoeg , zelfs iets , dat was die pijnlijke tong die ik al 12 jaar had en waar niemand een oplossing voor vond. En als het tot me doordrong gaf dat zo’n geweldig fijn en blij gevoel. Het is ongelooflijk. Wat ben ik blij dat ik die stap genomen heb.
  Het klikte ook meteen tussen Jolanda en mij . Het is een hele lieve en zeer kundige vrouw waar ik nu al veel positieve dingen over tegen mijn kinderen , familie en kennissen heb verteld.

 9. Angelique zegt:

  Ik kom al jaren bij Jolanda, ze is een vrouw met een hart van goud en al haar ziel en zaligheid in haar vak legt, ze gaat helemaal op in haar kennis en het is gewoon SUPER hoe Jolanda met haar vak bezig is.
  Ze zoekt altijd naar het oplossen van het probleem een TOP vrouw waar ik supergraag kom, zeker de moeite waard om bij haar langs te gaan, ik zou zeggen doen!!!!

 10. catjana zegt:

  Catjana

  Wi,j mijn gezin en ik komen nu zo’n twee jaar bij Jolanda, Jolanda is een hele fijne therapeute die een grote kennis van het menselijk lichaam en geest heeft.
  Ze is heel intuïtief en draait er niet omheen. Wat ik zeer in haar waardeer. Ze heeft on al met veel klachten geholpen.
  Ook met kinderen is ze heel goed en vooral lief!
  Bedankt voor alles!

 11. Jolanda van Tuijl zegt:

  Jolanda heeft mij ook goed geholpen. Had al jaren restless leg syndroom echt verschrikkelijk kon er 3 tot 5 keer in de week niet door slapen. Van de huisarts zware medicijnen voor gehad die ik jaren geslikt heb maar toch voelde ik het door de medicijnen heen dat ik moest schoppen of bewegen. Na een half jaar onder behandeling van Jolanda te zijn geweest ben ik eraf, al 3 maanden kan ik gewoon slapen en hoef niet mer te bewegen schoppen etc.. Jolanda gaat echt zoeken waar het vandaan komt . Het is al fijn hoe ze naar je luistert en het is gewoon ook een prettig mens. Kan nu niet navertellen hoe of wat maar ze legt het duidelijk begrijpbaar uit hoe bepaalde hormonen werken en zo. eerlijk gezegd geloofde ik voordat ik bij Jolanda geweest ben niet zo in dat homeopathische maar dacht baat het niet dan schaad het niet. Maar het heeft me echt geholpen met bepaalde probiotica vitamines en een voedingssupplement.

 12. Jan spierings zegt:

  Ik vind Jolanda een geweldige therapeut,
  Ze is super intuïtief, ze draait er niet omheen, de kennis die ze heeft sta ik altijd weer van te kijken, op spiritueel gebied en het menselijk lichaam! Ze is altijd respectvol, daarbij heeft ze ook nog eens super apperatuur in haar praktijk!
  Ik word er altijd goed geholpen, Jolanda nogmaals bedankt voor alles wat je al gedaan hebt voor mijn!!
  Groetjes jan spierings

 13. Mayke zegt:

  Al járen komen we alle vijf, onze 3 kinderen en wij, bij Jolanda wanneer er zaken spelen waarbij de medische wetenschap óf tekort schiet óf als aanvulling daarop. De ruimte in dit blok is te klein om alle voorbeelden te noemen waarbij Jolanda ons geholpen heeft! Ik zal er één noemen; onze dochter had benauwdheidsklachten toen ze nog geen jaar oud was. Via de huisarts hadden we al twee keer ‘pufjes’ gekregen waarbij de huisarts aangaf dat onze dochter ws. asmatisch zou zijn. Omdat dat niet voorkomt in de familie hebben we Jolanda gevraagd mee te kijken. Al snel bleek dat onze dochter een koemelk-intollerantie had, ontstaan nadat ik na 7 maanden de borstvoeding had afgebouwd. 2 jaar lang heeft onze dochter enkel producten van de geit gebruikt, waarna ze er overheen gegroeid is! Jolanda is voor ons goud waard, ze doet haar werk met passie, hart en ziel, zónder zweverig te zijn. Alle stappen die zij adviseert worden praktisch en heel begrijpelijk uitgelegd.

 14. Annemarie zegt:

  Ik kan bovenstaande commentaren helemaal beamen,
  Jolanda is een live-saver en een geweldige therapeut, ik kan ze iedereen aanbevelen voor de meest
  uiteenlopende klachten. Ze gaat door tot op de bodem en geeft je feedback en handvaten waar je mee verder kunt.
  Zelf ben ik in haar praktijk gekomen, behoorlijk ziek, futloos en ellendig.
  Mede door haar kundigheid, therapieen en supplementen ben ik weer veel vitaler geworden, fysiek en mentaal.
  Jolanda, je bent een topper, ik had niet geweten wat ik zonder jou had gemoeten, dank je wel!
  En voor de mensen die nog mogen twijfelen na het lezen van al deze stukjes…niet langer twijfelen,
  gewoon gaan, daar krijg je zeker geen spijt van !

 15. moniek zegt:

  Ik en mijn kinderen komen al heel wat jaartje bij Jolanda! Ze is echt een geweldige, lieve therapeut die haar vak heel goed verstaat. Ze heeft klachten zoals buikpijn, eczeem, wratten enz verholpen. Jolanda kijkt naar het totaal beeld en dat is echt super. Als je er met de huisarts niet meer uitkomt adviseer ik om naar Jolanda te gaan.. Een kleine verandering bv. in je voedingspatroon zou al een verschil kunnen maken.
  Mijn kinderen komen er graag en mogen altijd een edelsteen uitkiezen.

 16. Mery Verhoeven zegt:

  Op zoek naar oorzaken van klachten, eindelijk! Al jaren had ik allerlei klachten en kreeg hiervoor medicatie, de oorzaken bleven onaangepakt. Samen met Jolanda ben ik stap voor de stap aan de slag gegaan. Nu, enkele jaren later ben ik vrij van alle medicatie en voel me beter dan ik in jaren heb gedaan. Met dank aan de deskundige, betrokken en warme begeleiding van Jolanda.

 17. Sanne Adhin zegt:

  Ik kom nu al zo’n 6/7 jaar bij Jolanda. (En nu in de tussentijd mijn hele gezin)
  Ik had al jaren last van allerlei darmklachten waarbij de huisarts mij niet kom helpen. Want mijn klachtenbeeld was te vaag.
  Ik ben uiteindelijk via via bij Jolanda terecht gekomen en al heel snel was het duidelijk wat het ‘probleem’ was.
  Een paar voedingsstoffen achterwegen laten en het ‘probleem’ was opgelost. Inmiddels heeft ze mij al bij heel wat klachten kunnen helpen. Dit ook zo bij mijn man en kindjes.
  Jolanda is een lieve, slimme en vooral ook vakkundige natuurgeneeskundige die alles goed kan uitleggen en je ontzettend op je gemak laat voelen. Zonder haar hulp hadden wij als gezin qua gezondheid er heel anders bijgezeten!

 18. Evelyne zegt:

  Inmiddels ben ik al een tijd bij Jolanda in behandeling voor fybromialgie.
  Het heeft zijn tijd nodig gehad maar het gaat inmiddels al stukken beter.
  Ik merk dat ik al veel meer zelf aankan.
  En heb er veel baat bij.
  Samen zijn we goed op weg.
  Bedankt Jolanda.

 19. Francis zegt:

  Jolanda heb ik ervaren als een integer en vakkundig mens. Zij luistert met hart en verstand naar je verhaal en kan dat helder vertalen naar het groter geheel. Het voordeel? Je krijgt inzicht in waar je klachten vandaag komen en wat de verbanden zijn tussen je lichaam, geest en klacht. Vaag? Juist niet! Ze kan met haar manier van werken en haar moderne hulpmiddelen jouw systeem haarfijn doormeten.
  Heb je last van klachten waar je moeilijk vanaf komt? Breng een bezoek aan Jolanda, voor je weet ben je van je klachten af!

 20. Nathasja Toonders zegt:

  Gedurende lange tijd komen de verschillende leden van ons gezin bij Jolanda.
  Ik zeg altijd tegen iedereen “daar waar de reguliere geneeskunde het niet meer weet, en dat is meestal vrij snel, kan Jolanda uitkomst bieden”
  Een warm hartelijk mens maar toch zeer to the point en doortastend. Een voorbeeld van 1 van onze gezinsleden;
  Onze oudste zoon ging met vermoeidheidsklachten naar de huisarts en bij een bloed onderzoek kwam niets naar voren, echter na meting bij Jolanda bleek hij al gedurende langere tijd een parasiet bij zich te dragen die de energie echt uit hem trok, hij slikt nu ruim twee weken een natuurlijk medicijn en we hebben een veel energiekere zoon terug.

 21. Corrie zegt:

  Ik kom al vele jaren met mijn zoon, nu 11 jaar, bij Jolanda.
  Mijn zoon heeft de diagnose PDD-NOS en heeft heel veel baat bij de behandelingen van Jolanda.
  Door deze behandelingen en natuurlijke producten kan hij goed functioneren in deze maatschappij.
  Gaat het even wat minder weten we dat we altijd bij Jolanda terecht kunnen, ook voor een luisterend oor, ze denkt altijd met je mee en zeer met je begaan.

 22. Marianne, 51 jaar zegt:

  Ik ben bij Jolanda van Niftrik terecht gekomen op advies van mijn fysiotherapeute. Ik was moe, had nergens zin in. Ook zeer pijnlijke spierklachten. Bij Jolanda heb ik een paar consulten gehad. Daarin werd al spoedig zeer duidelijk wat er speelde. Ik ben met alle adviezen aan de slag gegaan , en na 2 maanden voelde ik me als herboren. Als je een klacht hebt, of je wilt eens een goed preventie onderzoek , adviseer ik om naar Jolanda van Niftrik te gaan. Een zeer integer iemand, die echt naar je luistert en de koe bij de horens pakt.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *