Effectieve behandeling met medische softlaser/fotonentherapie

Softlaser- en fotonentherapie draagt bij aan  ontstekingsremmend, zorgt voor pijndemping, heeft een kalmerend effect op je spieren en kent een snel herstel. Voor meer informatie app Jolanda van Niftrik.

Wat is softlaser/fotonentherapie en wat doet het?

Softlaser- en fotonentherapie is een moderne therapievorm waarbij lichtenergie wordt overgedragen aan het lichaam. Dit stimuleert je lichaam om zichzelf te herstellen en genezen. De softlaser- en fotonentherapie ondersteunt de bevordering van het  helingsproces. Het is een veilige, effectieve en laagdrempelige methode zonder pijn of neveneffecten.

Wanneer kan ik resultaat verwachten van softlaser/fotonentherapie?

Bij acute klachten is vaak snel, na vijf tot tien behandelingen, resultaat of zelfs volledig herstel. Ook chronische klachten zijn met softlaser- en fotonentherapie goed te behandelen. De therapie biedt pijnverlichting en leidt tot verbeterde beweeglijkheid. Met een vervolgbehandeling elke 2 tot 3 maanden kun je pijnloos verder leven. Soms zijn acht behandelingen zelfs voldoende voor duidelijke verbeteringen of herstel.

Meer weten over softlaser/fotonentherapie?
Wil je weten of deze vorm van therapie geschikt is voor jou? Neem gerust contact  op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30  jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.