Maken van een afspraak

Plan je een afspraak met je iPad of mobiele telefoon? Ga naar de Playstore of Appstore en download de app Jolanda van Niftrik.

Afspraakbevestiging
Je ontvangt altijd een afspraakbevestiging per mail. In deze bevestiging vind je de details van je afspraak, een routebeschrijving en een behandelovereenkomst. Lees deze behandelovereenkomst thuis rustig door en breng deze tijdens je eerste afspraak getekend mee. Bij kinderen jonger dan 12 jaar is een handtekening van beide ouders noodzakelijk.

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Maak opnieuw een afspraak of neem persoonlijk contact op.

Twee dagen voor je afspraak ontvang je een herinneringsmail en een SMS. Wil je de afspraak wijzigen? Gebruik de annuleerknop in je bevestigingsmail en plan een nieuwe afspraak. Wijzig of annuleer je afspraak altijd minimaal 48 uur vooraf om te voorkomen dat er kosten in rekening gebracht worden.

Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Ben je nog in een onderzoeksfase bij je huisarts of in het ziekenhuis? Neem dan voor het maken van een afspraak persoonlijk contact op zodat we samen kijken naar de mogelijkheden.