Online afspraak

Praktijk voor volwassenen en kinderen .

Via het keuzemenu hieronder is het mogelijk online een afspraak te maken voor een eerste of vervolg consult.

Dit wordt door zorgverzekeraars geheel/ gedeeltelijk vergoed. ( zie voor vergoeding uw ziektekostenpolis, dit gaat niet ten koste van je eigen risico).

Kom je  voor de eerste keer? Kies voor eerste consult; eerste consult 60  minuten € 99  ( intake, meting, uitleg vd meting is vaak in het 2de consult). Vooraf neem ik de tijd om de administratie op orde te brengen , zorg ervoor dat je het online intake formulier invult.

Je kiest voor vervolgconsult, als u voor een 2de keer komt en u mag opnieuw getest worden. Dit consult kun je ook kiezen als je in het verleden al hier geweest bent. Tijdsduur 50 minuten , kosten € 85.

Je kiest voor het fotonbed als je een behandeling op dit unieke bed wilt ondergaan. Tijdsduur 30 minuten voor de behandeling:  kosten € 55.  Je kunt na de fotonbehandeling nog even nagenieten van het diepwerkende foton bed.

Kies je voor therapie op het foton bed ( bijv. een NLP gesprek, EFT, op zoek naar de emotionele oorzaak van je klachten ?). Kies dan voor een vervolg consult van 1 uur.

Je kiest voor een medische laser behandeling als je terug komt voor een  behandeling van 1 gewricht ( bijv rug of knie )                                                        Tijdsduur 30  minuten, kosten €  41.50.

De keuze Bodycharge maak je bij ; een APK voor je lichaam . Inhoud consult ; intake, meting , bespreking meting en behandeling op het unieke foton bed  120  minuten kosten € 198

Na elk consult heb ik nog dossiertijd nodig om je dossier bij te werken. ( tijdsduur  10 minuten ).

Afspraken ; van maandag tot en met donderdag .

Bent je nog in een onderzoeksfase in het ziekenhuis of bij de huisarts? Neem dan eerst contact op met mijn praktijk, voordat u online een afspraak maakt. Boek je  voor de eerste keer een afspraak in, maak dan een account aan. Komen er meerdere gezinsleden maak dan voor een ieder een persoonlijk account aan.

Je krijgt direct nadat je de boeking bevestigd heeft een e-mail met daarin welke voorbereidingen gewenst zijn en een routebeschrijving voor auto/fiets. Daarnaast ontvangt je twee dagen voor de gemaakte afspraak een herinnering en een sms. Let op! Heb je geen e-mail ontvangen? Dan is er ook geen afspraak geboekt. Mocht je de afspraak willen wijzigen dan kun je  in de bevestigingsmail je afspraak annuleren en zelf weer een nieuwe afspraak inplannen. Afspraken dienen minimaal 48 uur van te voren gewijzigd/geannuleerd te zijn. Wanneer je  niet op tijd of niet afmeld, zijn we genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen.

Consulten worden alleen per pintransactie voldaan.

Maakt u een afspraak op uw tablet of smartphone? Download dan de Jolanda van Niftrik app in de Google Play Store.
Maakt u een afspraak op uw Apple Mac of iPhone ? Download dan de app via deze link >>