Verhoog je weerstand

Weerstand

Om fit en energiek door het leven te gaan, kun je het best natuurlijk gezond en gevarieerd eten. Dit lukt helaas niet altijd. Op deze momenten kan een aanvulling welkom zijn.

Jolanda van Niftrik is al 30 jaar orthomoleculair therapeut. Daarnaast ook natuurgeneeskundig therapeut met een diversiteit aan therapieën.

Jolanda van Niftrik heeft met al haar kennis een mooi pakket samengesteld die goede ondersteuning biedt in deze situaties. Natuurlijk kunnen we geen garanties bieden, maar een ondersteuning voor je weerstand is wellicht voor nu wel heel erg prettig.

Slik je geen reguliere medicatie en ben je ouder dan 18 jaar? Dan kun je met een gerust hart dit pakket bestellen.

Slik je WEL reguliere medicatie en wil je toch je weerstand ondersteunen? Stuur me dan een e-mail bericht naar praktijk@jolandavanniftik.nl en geef me aan wat je slikt. Dan kan ik bekijken of ik je wat mag adviseren.

Wat kost dit pakket? En hoe werkt het? Wat biedt dit pakket?

We hebben 2 varianten;

Het kleine pakket voor 1 persoon ; voor 1 maand ( alleen D en zink heb je dan nog wat langer) ( tijdelijk niet leverbaar)

Dit bevat; Vitamine C,  vitamine D, Zink en een unieke formule Immuno : € 73.58 ( geen verzendkosten ).

Het grote pakket is voor 2 personen voor 1 maand : € 93.33

Eenvoudig te bestellen

Stuur een e-mail naar praktijk@jolandavanniftrik.nl

Vermeld daarin je naam en adresgegevens en welk pakket je wil bestellen.

Wat biedt dit pakket?

Ondersteunend weerstands pakket bevat:

Vitamine C in een Golden C verbinding.

Vitamine C  ondersteunt  :

Weerstand
In eerste instantie heeft vitamine C effect op de vorming van antilichamen. Dit is van belang voor het in stand houden van een gezond immuunsysteem, ook na een fysieke inspanning. Als belangrijke antioxidant helpt vitamine C mee om lichaamscellen te beschermen tegen oxidatieve schade van buitenaf, zoals UV straling of luchtvervuiling.

Vitamine C ondersteunt  dus:

  • De weerstand
  • Bescherming lichaamscellen
  • Het zenuwstelsel
  • De opname van ijzer
  • De energiehuishouding
  • Geheugen, concentratievermogen en leerprestatie

Weerstand
Kan je weerstand ondersteuning gebruiken, dan is extra vitamine C aan te raden.

Vitamine D 25 mcg;

Vitamine D  speelt het ook een rol bij het verbeteren van je weerstand en ondersteunt het je immuunsysteem en draagt het ook nog bij aan de aanmaak van cellen en weefsels in je lichaam. Een erg veelzijdige vitamine dus, waarvan het belangrijk is om voldoende binnen te krijgen.

Wanneer extra vitamine D nodig?

De meeste mensen in Nederland maken onvoldoende vitamine D aan omdat ze te weinig buiten komen. Verder zijn er bepaalde groepen mensen die extra vitamine D nodig hebben, ongeacht hoeveel tijd ze buiten doorbrengen.

Zink:

Zink is een veelzijdig mineraal. Het heeft vele functies in het lichaam. Hieronder lees je waar zink allemaal ondersteuning geeft:

Weerstand

Zink is van belang voor het behoud van een goede weerstand en draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem.

Cellen en DNA

Zink speelt een rol bij de celdeling en bij de opbouw en opslag van DNA.

Antioxidant

Zink is een belangrijke antioxidant en helpt zo om de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Immuno inductum:

Ons afweersysteem kan door allerlei oorzaken in de war zijn. Afhankelijk van de oorzaak van de verminderde afweer zijn er meerdere natuurlijke producten te gebruiken om het afweersysteem te  ondersteunen. Kruiden ter activering/ ondersteuning  van het immuunsysteem Echinacea Purpurea is zo’n kruid die een gunstige invloed heeft op het aspecifieke immuunsysteem. . Ook vlierbessen (sambucus nigra) zijn van oudsher bekend vanwege hun gunstige invloed op het menselijk afweersysteem.

Ingrediënten Rode zonnehoed (echinacea purpurea) extract, gember (zingiber off.), gewone vlier (sambucus nigra), capsule: hypromellose, alfalfa. Samenstelling Elke capsule PURO Immuno Indictum bevat: Echinacea purpurea extract 200 mg Zingiber off. 200 mg Sambucus nigra 200 mg .In geval van ziekte of medicijngebruik, raadpleeg vóór gebruik uw behandelend arts.

Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders wordt geadviseerd.

Leefstijl advies : tegenwoordig weten we dat een goede weerstand belangrijk is en dat het lichaam in topconditie moet zijn om eventuele ziekteverwekkers buiten de deur te houden. Voor een goede conditie zijn drie factoren erg belangrijk: goed om kunnen gaan met stress, voldoende lichaamsbeweging en goede voeding  evt. aangevuld met voedingssupplementen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Het gebruik van voedingssupplementen is een advies en  geschiedt op eigen risico. Gebruikt u medicijnen en twijfelt u of deze te combineren zijn met het gebruik van een bepaald voedingssupplement vanuit Praktijk Jolanda van Niftrik  Geffen , raadpleeg dan altijd eerst uw eigen arts, jolanda van niftrik  of specialist!

Praktijk Jolanda van Niftik Geffen houdt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen die het combineren van medicijnen en voedingssupplementen op de gezondheid zou kunnen hebben. Bij inname van onze voedingssupplementen dient u zich te allen tijde te houden aan de voorschriften op de verpakking. U dient de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij het langdurig combineren van verschillende voedingssupplementen dient u rekening te houden met de veilige bovengrens van de afzonderlijke vitaminen en mineralen in deze supplementen. Jolanda van Niftrik  houdt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen van oneigenlijk of overmatig gebruik van voedingssupplementen .Buiten bereik van kinderen houden! Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding.

Mag u bloedprikken? Stop 3 dagen voorafgaand aan het bloedprikken met voedingssupplementen.

Meer weten over weerstand?
Wil je weten of dit pakket geschikt is voor jou? Neem gerust contact  op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Eenvoudig te bestellen

Stuur een e-mail naar praktijk@jolandavanniftrik.nl.
Vermeld daarin je naam en adresgegevens en welk pakket je wil bestellen.
Een Whatsapp sturen naar 06-38935052 mag natuurlijk ook

Ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

Ik stel mijn cliënten centraal en ben erop gebrand de oorzaak van hun klachten te achterhalen. Met ruim 30  jaar ervaring en grote vakkennis heb ik al veel mensen met zeer uiteenlopende fysieke en emotionele aandoeningen verder kunnen helpen.